Notice: Undefined index: serverid in /var/www/newdg/data/www/newdg.com/get.php on line 447 Notice: Undefined index: serverid in /var/www/newdg/data/www/newdg.com/get.php on line 447 Notice: Undefined index: serverid in /var/www/newdg/data/www/newdg.com/get.php on line 447 Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

  • Care este perioada maximă pe care se poate întocmi un contract de amanet?

Perioada maxima pe care se întocmește un contract de amanet este de 30 zile cu posibilitatea prelungirii acestuia.


 

  •  Cum se poate prelungii un contract de amanet?

Orice contract de amanet poate fi prelungit cu încă 30 de zile, numai dacă se achită comisionul pe care il datorati pentru perioada expirată.


 

  •   Dacă doresc sa returnez suma imprumutata mai devreme de 30 zile cât trebuie plătesc?

Contractul de imprumut tip amanet se întocmește pe un minimum 5 de zile, sau maxim 30 de zile, dar exista posibilitatea de prelungire a acestuia în cazul achitării comisionului datorat. Dacă un client vine mai repede de 30 de zile, comisionul datorat se recalculează în funcție de perioada care a trecut din momentul încheierii contractului de imprumut și până în momentul finalizării acestuia, dar nu mai putin de 5 zile.


 

  •  Care este perioada minimă pentru care se poate încheia un contract de imprumut?

Perioada minima pentru care se incheie un contract de imprumut este de 5 zile


 

  •  Care sunt avantajele încheierii unui contract de imprumut rapid tip amanet?

Casa de amanet Cashbook Amanet vine in intampinarea nevoilor clientilor sai atat a persoanelor fizice, care doresc sa incheie un contract de  imprumut pe termen scurt, cat si a firmelor care pot solicita sume importante de bani pentru satisfacerea nevoilor. Toata gama de clientela noastra CASHBOOK Amanet are libertatea de a alege un sistem de creditare favorabil-avantajos, intr-un mediu placut si civilizat.

 


Dacă dvs.  aveți si alte întrebări sau nelamuriri cu privire la activitatea casi CASHBOOK Amanet nu ezitați să ne contactati ori la unul din numerele de telefon disponibile la sectiunea CONTACT ori prin email la adresa office@go-amanet.ro