Cum amanetezi

CASHBOOK AMANET va  ofera in cel mai eficient mod posibil, serviciul de amanet rapid, simplu si sigur,  garantat cu bijuterii, tablouri, ceasuri de lux, autoturisme sau obiecte de arta!

 

» Cum se procedeaza?

  1. EVALUARE: completeaza fisa de evaluare tip de pe websiteul CASHBOOK AMANET SAU vino  in orice agentie CASHBOOK AMANET cu o garantia reala (electronice de orice fel, tablouri semnate, ceasuri de orice fel, auto-moto sau obiecte de arta) pentru a fi fotografiata si evaluata. Daca garantia prezinta interes, vei fi programat pentru o evaluare fizica a garantiei
  2. CONTRACT: daca garantia este reala si  acceptata dupa evaluarea fizica, poti incheia un contract cu noi pe 30 de zile beneficiind de cel mai bun comision.
  3. RAMBURSARE / PRELUNGIRE: Daca doresti, la expirarea contractului tau va trebui doar sa achiti suma pe care ai imprumutato si comisionul aferent contractului, iar bunul pe care l-ai adus garantie iti va fi returnat imediat SAU poti sa achiti numai comisionul si sa prelungesti contractul pe o perioada pe care o doresti. Contractul de amanet poate fi prelungit ori de cate ori doresti!

 

» Cum se procedeaza?

Daca aveti nevoie de bani si sunteti in cautarea unui imprumut rapid, la indemana, fara birocratie si fara alergatura, va aflati exact in locul cel mai potrivit pentru dvs. Va garantam ca bunurile pe care urmeaza sa le amanetati vor fi in deplina siguranta, iar dvs. ca si client al nostru veti fi tratat de personalul casei CASHBOOK AMANET cu transparenta totala si promptitudine garantata.

 

» Contacteaza-ne ACUM

Adresa: Strada Constantin Zlatescu, nr 35
Oras: Bucuresti, Romaina

Telefon: 0722.222.222
Fax: 021.222.2222

E-mail: office@go-amanet.ro